Dva lica povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi kod Potočara (FOTO)

Prethodnog dana na području Policijske uprave Zvornik desile su se tri saobraćajne nezgode, u Karakaju, Orahovcu i Srebrenici, u kojima su povrijeđene četriri osobe. U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Srebrenci povrijeđene su najmanje dvije osobe.

Do saobraćajne nezgode na području Srebrenice došlo je u naselju Potočari, kada je došlo do sudara dva putnička motorna vozila.

Iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na regionalnom putu Bratunac – Srebrenica, u mjestu Dugo Polje, opština Srebrenica, 20.03.2024. godine oko 14,55 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je više lica zadobilo tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi su učestvovali putničko vozilo marke „Seat“ kojim je upravljalo lice K.K. iz Srebrenice, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice J.K. iz Srebrenice i putničko vozilo marke „Golf“, kojim je upravljalo lice A.T. iz Srebrenice. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, sva lica su se javila u JZU Dom zdravlja Srebrenica, odakle su lica K.K. i A.T. upućena u JZU Bolnica Zvornik, dok je lice J.K. pušteno na kućno liječenje.

Policijski službenici PS Srebrenica su izvršili uviđaj na licu mjesta. Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Vozite pažljivo!

Dva lica povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi kod Potočara (FOTO)

Fotografije preuzete sa facebook stranice Čuvajmo Srebrenicu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *