FINALE KUPA SRBIJE IGRA SE U LOZNICI – Kako doći do ulaznica?

Poznato je da će finalni meč Kupa Srbije u kome se sastaju Crvena zvezda i Vojvodina biti odigran na lozničkom ‘’Lagatoru’’ narednog utorka, 21. maja, sa početkom u 20.15, ali je pitanje od ‘’milion dolara’’ kako navijači, pre svega Lozničani mogu doći do ulaznice za ovu utakmicu.

LN su pokušale da dođu do ove informacije, ali je najčešći odgovor posle više poziva ‘’niko još ništa ne zna’’. Ono što se zna je da je Fudbalski klub Vojvodina objavio u ponedeljak da su od nedelje počele prijave za odlazak na finale Kupa Srbije i da je to jedna od najvažnijih utakmica u istoriji kluba, a samim tim, ‘’želja je da što više navijača ‘stare dame’ bude uz ekipu Božidara Bandovića’’, stoji u objavi Novosađana. Iz Vojvodine navode da će ‘’svi prijavljeni dobiti kartu za utakmicu, uz obezbeđen prevoz, na poklon i majicu sa grbom FK Vojvodina, a sve ostale potrebne informacije o odlasku biće saopštene na licu mesta’’.

Na sajtu Crvene Zvezde, koja je formalno domaćin utakmice, nismo našli informacije o ulaznicama. Nezvanično se pominje da će za navijače iz lozičkog kraja biti ‘’otvorena’’ zapadna tribina, a da bi tokom sutrašnjeg dana trebalo da bude održan sastanak zvaničnika na kome će biti odlučeno koliko ulaznica će biti u prodaju, njihova cena i mesto prodaje za ovdašnje navijače. Činjenica je da ‘’Lagator’’ ima malo više od 8.000 mesta i da za ovako važnu utakmicu ne bi bio problem ni samo pristalicama Zvezde da ga potpuno ispune, a sigurno je da bi i stadion većeg kapaciteta bio tesan da primi sve one koji bi da gledaju okršaj dva crveno-bela tima. Ovih dana je jedan od navijača rekao ‘’finale u Loznici gledaće svi, osim Lozničana’’, a hoće li biti baš tako, znaće se, možda, već od sutra.

U svakom slučaju sigurno je da ‘’Lagator’’ neće moći da primi sve one koji žele da gledaju finale kupa i da će velika većina navijača dešavanja sa novog stadiona u Loznici, ipak, morati da prati gledajući TV prenos.

T.M.S za loznicke novosti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *