Fudbaleri Drine porljetni dio prvenstva otvorili pobjedom na domaćem terenu

Fudbaleri Drine su u 18. kolu Prve lige Republike Srpske savladali Famosa u Zvorniku sa 2:0.

Neke pozitivne vibracije oko Drine koje su se dogodile u pauzi odrazile su se i na samu ekipu, kao i na posjetu na ovom meču. Iako je i Famos imao svoje šanse, i to neke jako dobre koje je “izvadio” golman Drine, Igor Marković, Drina se na kraju raduje jako bitnoj trici, koja bi mogla biti nagovještaj dobrih dana za klub iz Zvornika.

Drina do vođstva dolazi u 15. minuti utakmice kada pogađa Sreten Cmiljanović. Ognjen Stjepanović je ostao ležati na travi, domaći ne izbacuju loptu, Aleksandar Ilić asistira za novajliju u ekipi Drine i to je vodstvo.

Nastavak susreta donosi još šansi na obje strane, i jedni i drugi će imati za čime da žale, a pobjedu praktično ovjerava Aleksandar Ilić, koji nakon asistencije upisuje i pogodak za 2:0, ispostaviće se i postavlja konačan rezultat utakmice.

Fudbaleri Drine porljetni dio prvenstva otvorili pobjedom na domaćem terenu

DRINA – FAMOS 2:0 (1:0)
Gradski stadion u Zvorniku
Gledalaca: 500
Sudija: Danko Butulija (Banja Luka)
Strijelci: 1:0 Cmiljanović 15, 2:0 Ilić 58
Žuti kartoni: Krstin, Janjić, Jovićević, Hadžiavdić (Drina), Marković, Abrego, Tešanović (Famos)

DRINA: Marković, Gavrić (od 87. Hadžiavdić), Cmiljanović (od 82. Tadić), Ilić, Srećković, Jovićević, Jezdić, Jelić (od 77. Jokić), Krstin (od 46. Bogdanović), Janjić, Ćulum

FAMOS: Dizdar, Abrego, Šarić (od 79. Golijanin), Stjepanović (od 83. Lokvančić), Perović (od 46. Tiro), Pirt, Tešanović, Marković, Lazić, Danilović, Hrkalo (od 61. Kuljanin).

(sportDC.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *