Fudbaleri Drine savladali Gornji Rahić u pripremnom susretu

U kontrolnom susretu u okviru priprema za proljećni dio sezone fudbaleri Drine su u Trnovici rezultatom 2:1 savladali ekipu Gornjeg Rahića.

Jedini pogodak za člana Prve lige FBiH postigao je Ali Mahmud, dok su pogotke za Zvorničane postigli Jelić i Cmiljanović, koji su pored Srećkovića možda i jedini igrači koji su pokazali da mogu biti pojačanja.

Odličnu partiju kao i na meču protv Loznice pružio je Aleksandar Ilić koji je pokazao klasu i sa dvije asistencije bio najbolji igrač na terenu.

Drina u proljećni dio sezone ulazi sa 13. pozicije na tabeli i ekipa iz Zvornika je praktično bez prava na kiks u nastavku. Ukoliko u prva tri kola nastavka ne bude osvojeno šest bodova gotovo izvjesno će doći do promjena u stručnom štabu, pa upravo zbog toga šef struke Mile Lazarević bi morao dobro da razmisli koje će igrače koji se trenutno nalaze na probi ostaviti u klubu. Tokom jesenjeg dijela sezone smo se uvjerili da veći dio igrača ,,sa strane“ bio totalni promašaj i nadamo se da se greške neće ponoviti.

U prethodnim pripremnim utakmica fudbaleri Drine izgubili su od Budućnosti u Banovićima 4:1, savladali Jedinstvo Roćević sa 3:0 i remizirali u Loznici 1:1 golom mladog Mičića.

InfoBirač

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *