Fudbaleri Drine upisali pobjedu u generalnoj probi protiv imenjaka iz Ljubovije

Fudbaleri Drine savladali su imenjaka iz Ljubovije rezultatom 2:0, a šef stručnog štaba Mile Lazarević je pružio šansu svim igračima. Nakon prvog poluvremena u kome nije bilo pogodaka, u nastavku je na teren istrčala kvalitetnija postava tima iz Zvornika i stigla do trijumfa.

Do prvog pogotka Drina je stigla iz jedanaesterca. U šesnaestercu gostiju je nakon majstorije nepropisno zaustavljen Ilić, a siguran realizator bio je Ćulum. Drugi pogodak postigao je Jelić.

U prvom kolu proljećnog dijela šampionata Republike Srpske 2. marta u Zvorniku gostuje ekipa Famosa iz Vojkovića, a tada će biti puno jasnije da li Drina ima tim za opstanak i kakav je posao tokom pauze urađe po pitanju pojačanja.

Moguće je da Drina ima i tim za gornji dio tabele, samo to većina ne vidi tako u ovim pripremnim utakmicama. Ipak, o tome ko bolje vidi protekli period priprema najbolje će reći naredni vikend i prvenstvena utakmica.

Nadamo se da u procijeni trenutne ekipe Drine i njenih pripremnih utakmica i pokazanog više pogriješli portali Zvornicki ba i Info Birač. Pišemo kako bi bilo reakcije na vrijeme i pravovremeno, nama će zasigurno biti drago da smo pogriješili u procijeni

(InfoBirač/Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *