Dvadeset modernih automobila novije proizvodnje različitih proizvođača nalaze se ponovo u ponudi najnovije auto kuće Global Rent-a Car Križevići koja iznajmljuje automobile, a sjedište kompanije je u Križevićima kod Zvornika.

rentanje autasssss
Global Rent-a Car nakon zimske pauze i završetka administrativnih prepreka vraća se na tržište Zvornika i Podrinja u velikom stilu, sve je spremno za one kojima je vozilo potrebno na kraći period, ali i za duži vremeski period. Cijene su više nego povoljno, a različitost u ponudi zadovoljit će svačiji ukus.

Automobil na 24 sata ili duži period možete iznajmiti po cijenama od 30 do 100 KM po danu, sve zavisno od vrste automobila i vremenskog perioda iznajmljivanja. U ponudi su automobili sa manulenim i automatik mjenjačima.

Global Rent-a Car ponovo s vama i nudi rentanje najboljih automobila na području Zvornika i šire (FOTO)
Auto koje možete iznajmiti

Ukoliko putujete autobusom ili avionom prema Bosni ili susjednim zemljama možete auto iznajmiti da vas čeka na stanici ili aerodromu. Sve dostupne automobile možete pogledati u mjestu Krževići gdje se nalazište sjedište poslovnice auto kuće Global Rent-a Car.

Global Rent-a Car ponovo s vama i nudi rentanje najboljih automobila na području Zvornika i šire (FOTO)
U svim uslovima

Da postoji automobil za svaki ukus uvjerite se pregledajući galeriju fotografija nekih od automobila koje su vam na raspolaganju u Global Rent-a Caru:

(promotivni tekst)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *