Hadžiavdić i Mičić donijeli remi Drini u prijateljskoj utakmici protiv FK Loznica na Lagatoru

Danas su Loznici na pomoćnom terenu svoju treću pripremnu utakmicu odigrali fudbaleri zvorničke Drine, a protivnik je bila domaća Loznica. Rezultat je na kraju meča bio 1-1.

Loznica je bolje otvorila utakmicu i povela 1-0 što je bio i rezultat prvog poluvremena. U drugom poluvremenu trener Drine Mile Lazarević izvršio je nekoliko izmjena ionda kreće ofanziva Drine.

Samo 10 minuta bilo je dovoljno mladom Nikoli Mičiću da pokaže sav svoj talenat. Prvo mu je golman Loznice krajnjim naporom odbrani šut, da bi samo nakon 5 minuta Mičić odlično asistirao Hamzi Hadžiavdiću za poravnanje.

Drina je imala još nekoliko šansi. Nisu uspijeli da zatresu gol domaćina,a li treba reći da je danas najbolji pojedinac u redovima Drine bio mladi Nikola Mičić. Sigurno je to igrač koji bi mogao obilježiti Drinin drugi dio šampionata.

Podsjećamo da je prije nekoliko dana na Izvornoj skupštini Jelenko Vasić je dobio povjerenje delgata i izabran je predsjednika kluba, potpredsednik je advokat Jovan Gotovac, a u narednim danima Drina bi trebala dobiti i sportskog direktora.

(sportDC.net)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *