Pjevač Halid Bešlić zbog korona virusa već nedeljama boravi kod kuće sa svojom suprugom Sejdom. Halid koristi slobodno vreme da se odmori, a nastupima ne planira da se vraća dok situacija ne bude bezbjedna.

20200419031007_595117

“Dobro sam, zdravlje je okej. Inače, baš sam bio ušao u avion za Nemačku i faktički se iz njega vratio kad je sve započelo. Sam sebi odredio sam izolaciju, jer svakako nemam gdje sve i da hoću. U ove tri, četiri nedjelje koliko ovo traje išao sam jednom-dvaput do banke i to je sve” rekao je pjevač za portal “Večernji.ba”.

Bešlić je ispričao kako provodi dane u samoizolaciji, kao i da ga trenutna situacija ne sprečava da redovno vježba.

“Čitam knjige, novine i gledam televiziju. Vozim sobni bicikl, uradim po koji sklek i to je sve. Lagano i ništa preterano, ali moram reći da mi bicikl jako puno pomaže. I šetam po stanu tamo-ovamo. Supruga se brine oko ručka i zdrave prehrane, a djeca i unuci su u Njemačkoj” ispričao je Halid.

Pjevač je istakao da od penzije koju ima ne može da živi, ali zahvaljujući benzinskoj stanici i motelu koje posjeduje je finansijski obezbjeđen.

“Mora se malo dublje zavući ruka u džep i posegnuti za zalihama jer novih prihoda nema. Ali, šta je, tu je. Imam penziju, ali ja ne mogu živeti od nje i to uopše ne shvatam kao penziju. Imam benzinsku stanicu i motel i s te strane sam materijalno osiguran” rekao je Halid.
(Nezavisne)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *