Policijska uprava Zvornik: Dva vozača uhapšena u toku dana

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 28.02.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (u Milićima), jedno narušavanje javnog reda i mira (u Milićima), dva požara (u Osmacima i Šekovićima) i tri lica su lišena slobode (u Milićima). O narušavanjju javnog reda i mira u Milićima i hapšenju ispred ulaza u jednu kompaniju iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Milići 28.02.2024. godine, lišili su slobode lice G.M. iz Milića zbog bojazni da će nastaviti sa vršenjem prekršaja. Policijskoj stanici Milići je navedenog dana, oko 07,30 časova prijavljeno da lice G.M. ispred jedne firme u Milićima, narušava javni red i mir svađom i vrijeđanjem lica S.P. iz Vlasenice.

Lice G.M. je alkotestirano prilikom čega je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu u količini od 1,75 g/kg. Istom je uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 8. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *