Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica. Narušavanje javnog reda i mira dogodilo se u Brtuncu, a u Srebrenici saobraćajna nezgoda u kojoj je povrijeđen pješak. Policajci u Kozluku slobode su lišili pijanog vozača, a o svim navedenim događajima iz Policijske uprave Zvornik su naveli:

Hapšenje u Kozluku zbog alkohola, fizičko "prebijanje" u Bratuncu, pješaka udario kombi u Srebrenici
FOTO: Ilustracija

-Policijskoj stanici Bratunac, 27.05.2020. godine, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Bratuncu došlo do narušavanja javnog reda i mira, prilikom čega je S.M. iz Bratunca, fizički napao M.B. iz Bratunca, nanijevši mu tjelesne povrede. Povrijeđeni je upućen u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog događaja.

-Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 27.05.2020. godine oko 09,30 časova, u ulici Srebreničkog odreda, opština Srebrenica, u kojoj je učestvovao Z.H. iz Vogošće, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Transporter” i Š.S. iz Srebrenika, u svojstvu
pješaka, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede.

Povrijeđeni se naknadno obratio u Dom zdravlja Srebrenica radi ukazivanja ljekarske pomoći. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Aktivnosti i rezultati
-Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 27.05.2020. godine oko 20,00 časova, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke „VW Polo”, kojim je upravljao Z.M. iz Zvornika. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovani posjeduje 1,78 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je lišen slobode, saopšteno je jutros iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *