Internetom kruži video u kojem Sinan Sakić posljednji put pjeva veliki hit (VIDEO)

Legendarni pevač Sinan Sakić preminuo je pre šest godina, 01. juna 2018. a iza sebe je ostavio neizbrisiv trag kada je muzika u pitanju.
Pevač je svojim glasom i emocijom osvojio srca publike, te se njegove pesme i dan danas pevaju i veliki su hitovi.

Sinan se borio sa teškom bolešću, a neposredno pred smrt ustanovljeno je da mu je transplantacija jetre preko potrebna. Međutim, zdravstveno stanje mu se znatno pogoršalo i on je umro u svojoj 62. godini. Tri dana nakon smrti Sakić je sahranjen na muslimanskom groblju u rodnoj Loznici.
Njegova supruga Sabina bila je uz pevača do poslednjeg dana, a jednom prilikom govorila je kako je teško preboleti njegovu smrt.

“Usamljeno i ostavljeno. Nekako to nikada ne prođe. Volela bih da je živ, prosto sada kad trebamo uživati, ali to su sudbine. Trebalo mi je pet godina da prebolim, tek sada smo trebali da živimo. On je bio duša duše moje – rekla je Sabina, pa otkrila ko je od njegovih kolega bio uz nju.

“Šemsa Suljaković, Hanka Paldum, Džej Ramadanovski su znali da me zovu i onda plačemo do jutra”, rekla je Sinanova udovica.

Na jednoj fejsbuk stranici osvanuo je i poslednji snimak Sinana Sakića na kojem je već bio bolestan, ali ga moćni glas nije izdao.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *