Iskusni Dragan Mićić ''Ćićmi'' novi šef stručnog štaba FK ''Drina'' Zvornik, na predstavljanju javnosti se obratili predsjednik Jelenko Vasić i direktor Milan Đokić (VIDEO)

Nakon najavljenog predstavljanja novog šefa stručnog štaba FK Drina Zvornik, danas je prisutnim medijima i javnosti predstavljen popularni Ćićmi, dugogodišnji trener Dragan Mićić koje je zvanično preuzeo trenerski posao u zvorničkom prvoligašu.

Nakon devet godina kada je u prvom mandatu od 2013. do 2015. bio trener, vraća se u Zvornik. U dosadašnoj karijeri radio je u kadetskoj reprezentaciji Srbije, Zvijezdi 09, Loznici i Slogi iz Gornjeg Crnjelova.

Popularni Ćićmi ima iza sebe bogatu fudbalsku karijeru, a prilikom obraćanja javnosti najavio da će Drina igrati ofanzivan fudbal u predstojećem periodu, doku su pripreme planirane za početak mjeseca jula.

Predsjednik FK Drina Zvornik Jelenko Vasić zahvalio se dosadašnjem šefu stručnog štaba na svemu učinjenom, a novom treneru poželio dobrodošlicu i puno uspjeha u naredne tri godine koliko je planirana saradnja FK Drina Zvornik sa iskusnim Mićićem.

Iskusni Dragan Mićić ''Ćićmi'' novi šef stručnog štaba FK ''Drina'' Zvornik, na predstavljanju javnosti se obratili predsjednik Jelenko Vasić i direktor Milan Đokić (VIDEO)

Milan Đokić sportski direktor FK Drina Zvornik najavio je da Drina za naredni period ima fokus na igrače sa područja Zvornika i okoline i da će pozicije na kojima bude nedostataka biti popunjene kvalitetnim igračima koji će biti istinska pojačanja.

Poslije dugo vremena i nekoliko godina FK Drina Zvornik pozvala je sve medije kako bi predstavila novog Šefa sturčnog štaba prvog tima, Prvi ljudi uprave odgovorili su na sva postavljena pitanja prisutnih novinara i uz to pozvali na širu podršku zajednice, medija, privrednih subjekata, roditelja djeca koja treniraju i cijelog Zvornika kako bi Drina bila bolja u predstojećoj sezoni neog ovoj koja je ispraćena.

Pored svega danas viđenog što je uobičajena pojava u dobro organizovanim klubovima (što u Drini nije viđeno godinama), obezbjeđen je i prenos press konferencije uživo putem facebook stranice kluba za sve one koji vole Drinu i interesuje ih ono što se dešava.

U nastavku pogledajte očekivanaj Uprave Drine od novog šefa struke, očekivanja trenera, odgovore na pitanja o finansijskoj situaciji, budućim pojačanjima, odlascima, izgradnji pomoćnog terena…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *