Iz džamije pokradeni slatkiši namijenjeni najmlađim i uništene kamere

1
Iz džamije pokradeni slatkiši namijenjeni najmlađim i uništene kamere
FOTO: Arhiv-Ilustracija

Policijska uprva Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na vjereke objekte i poziva građane da se uzdrže od ovih ili sličnih ponašanja, saopšteno je prije tri dana nakon vandalskog čina nad džamijom u mjestu Osat u Srebrenici.

Policija u Srebrenici radi na rasvjetljavanju krađe hrane iz džamije u mjestu Osat, rekao je portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar.

Bobar je naveo da je Policijskoj stanici Srebrenica prijavljeno prije tri dana da je nepoznato lice, ili više njih, u mjestu Osat iz džamije otuđilo određenu količinu hrane i oštetilo kablove na jednoj od nadzornih kamera.

On je dodao da je policija na licu mjesta izvršila uviđaj i o događaju obavijestila dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijska uprva Zvornik osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja i napada na vjereke objekte i poziva građane da se uzdrže od ovih ili sličnih ponašanja.

Prema nezvaničnim informacijama koje smo saznali, u ovom sramotnom činu pokradeni su slatkiši iz džamije namijenjeni najmlađim stanovnicima ovog mjesta.

1 komentar

Comments are closed.