Novi vatreni okršaj u Tuzli, jedno lice ranjeno dva lica uhapšena

Lice smrtno stradalo nakon saobraćajne nezgode u kojoj je zadobilo teške tjelesne povrede, naslov je pristiglog saopštenja povodom jučerašnje teške saobraćajne nesreće u Tršiću, u nastavku saopštenje iz Policijske uprave Zvornik prenosimo u potpunosti:

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Tršić, grad Zvornik 29.02.2024. godine oko 14,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice nakon zadobijenih povreda smrtno stradalo a drugo zadobilo povrede.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su na licu mjesta izvršili uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putničko vozilo marke „Škoda“ kojim je upravljalo lice M.Š. iz Zvornika i putničko vozilo marke „Audi“ kojim je upravljalo lice E.R. iz Zvornika. Radi ukazivanja ljekarske pomoći oba lica su prevezena u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su licu E.R. konstatovane lake tjelesne, a licu M.Š. teške tjelesne povrede i isto je upućeno na dalje liječenje u JZU Univerzitetsko klinički centar Tuzla.

Policijska uprava Zvornik je jutros, oko 06,40 časova od strane JZU UKC Tuzla, obavještena da je licu M.Š. u nevedenoj ustanovi konstatovana smrt.
O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini.

Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama u ovoj saobraćajnoj nesreći smrtno je stradalo lice muškog pola iz zvorničkog naselja Malešić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *