Još jedan smrtni ishod saobraćajne nezgode na području Policijske uprave Zvornik dogodio se prošle noći u Milićima, kada je automobil marke “Škoda” sletio u rijeku Jadar. U ovoj saobraćajnoj nezgodi jedno lice je smrtno stradalo, a dva lica suzadobila povrede. Iz Policijske uprave Zvornik su o ovom slučaju saopštili:

Automobil sletio u rijeku Jadar, jedno lice smrtno stradalo dva lica povrijeđena (FOTO)
FOTO: Čitaoci

Policijskoj stanici Milići, 7.5.2020. godine oko 21,20 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u ulici Miloša Obilića, opština Milići, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Škoda“, kojim je upravljao R.P. sa kojim su se u vozilu nalazila lica V.R. i B.E. svi iz Milića.

Sva tri lica su prevezena u Dom zdravlja Milići gdje je konstatovano da je R.P. usljed zadobijenih povreda smrtno stradao, dok su lica V.R. i B.E. zadobila tjelesne povrede i oni su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje.

Automobil sletio u rijeku Jadar, jedno lice smrtno stradalo dva lica povrijeđena (FOTO)
AUtomobil je jutros izvučen iz korita rijeke Jadar

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i policijski službenici PS Milići. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *