U Zvorniku je podnijeta još jedna krivična prijava zbog šverca polovnih automobila uvezenih iz Evropske Unije u toku prethodnih godina. Iz Policijske uprave Zvornik su povodom ovog slučaja saopštili:

Još jedna prijava u Zvorniku zbog šverca automobilima uvezenih iz EU
FOTO: Ilustracija

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik, podnijeli su Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv L.S. iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Nedozvoljena trgovina“.

Naime, L.S. se sumnjiči da je u periodu od 1.1.2016. godine do 31.12.2019. godine, u namjeri da pribavi imovinsku korist, nemajući ovlaštenje za trgovinu, iz inostranstva uvezao veći broj putničkih automobila u vrijednosti od 22.119,79 КM, koja je zatim prodavao fizičkim licima na području Bosne i Hercegovine.

U toku proteklih pet mjeseci 2020. godine, Policijska uprava Zvornik je evidentirala tri krivična djela „Nedozvoljena trgovina“.

Policijski službenici će i u narednom periodu nastaviti sa provođenjem aktivnosti sa ciljem suzbijanja nelegalne trgovine motornih vozila i auto dijelova, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *