Republički karantin za smještaj pozitivnih lica sa područja Zvornika je „Dom za učenike Bijeljina“ u Bijeljini gdje se nalaze svi zaraženi sa lakšom kliničkom slikom

Još jedno lice u Zvorniku pozitivno je na virus korona, tako da je broj zaraženih od 08. juna dostigao 23. Aktivna su dva klastera i to u Skočiću i Pilici. Higijensko-epidemiološka služba Doma zdravlja u Zvorniku testirala je do sada 641 lice, a očekuje 52 rezultata.

Zvornik jutros bez novozaraženih korona virusom, potvrđen vrius kod 21 osobe u RS

Na teritoriji grada Zvornika ukupno je 258 osoba u kućnoj izolaciji, a Komunalna policija je sa tri patrole juče kontrolisala 183 lica.

Dva pacijenta su smještena u COVID odjeljenju Bolnice u Zvorniku i njihovo stanje je stabilno.

Republički karantin za smještaj pozitivnih lica sa područja Zvornika je „Dom za učenike Bijeljina“ u Bijeljini gdje se nalaze svi zaraženi sa lakšom kliničkom slikom.

Gradski štab za vanredne situacije grada Zvornik apeluje na građane da poštuju mjeru kućne izolacije, održavaju propisanu fizičku distancu od dva metra i nose zaštitnu masku u zatvorenom prostoru.

Budimo odgovorni prema sebi i drugima i doprinesimo stabilizaciji epidemiološke situacije u gradu, saopšteno je iz Štaba za vanredne situacije grada Zvornik.

(Zvornicki.ba)