U nedjelju je odigrano šesto kolo fudbalskog prvenstva za kadete BiH, grupa Sjever. U Zvorniku su snage odmjerile ekipe Drine i Zvijezde 09 iz etno sela STanišić u Bijeljini.

Kadeti FK Drina Zvornik poraženi sa 3:0 na domaćem terenu od ekipe Zvijezde 09

U prvom poluvremenu je igra bila ravnopravna, a nešto izglednije prilike je imala ekipa Drine koja je propustila dvije izrazite šanse preko neraspoloženog u ovom susretu Sretena Miloševića. On je propustio realizirati odličan centaršut sa lijeve strane, kada se našao pred praznim protivničkim golom, ali slab udarac odlazi pored gola.

Nakon nekoliko minuta poslije propuštene prilike Milošević je nadmudrio protivničku odbranu i izašao jedan na jedan sa golmanom Manojlovićem koji ovaj duel, kao i sve naredne riješava u svoju korist.Kadeti FK Drina Zvornik poraženi sa 3:0 na domaćem terenu od ekipe Zvijezde 09
Prodor Miloševića

Neiskorištene prilike kaznila je ekipa Zvijezde 09, koja u 28 minuti dolazi u vodstvo preko Vitonji Sergeja. Do kraja poluvremena izjednačena igra.

Kadeti FK Drina Zvornik poraženi sa 3:0 na domaćem terenu od ekipe Zvijezde 09
Rezerve nisu unijeli očekivani preokret na terenu

U Drugom poluvremenu kadeti Drine su bili uglavnom posmatrači onog što na terenu rade fudbaleri Zvijezde, pa su golovi Tomića u 61. i Rakića u 78.minuti bili očekivani i prav je sreća da kadeti drine nisu dobili više golova u vlastitoj mreži.

Posle šest odigranih kola Drina ima osvojenih 6 bodova i utakmicu manje u odnosu na ostale timove.

Kadeti FK Drina Zvornik poraženi sa 3:0 na domaćem terenu od ekipe Zvijezde 09

Trener kadeta, Danijel Ćulum je o utakmici kadeta Drine i Zvijezde rekao:

Jako sadržajna, prava prvenstvena utakmica. Krajnji rezultat na semaforu, ne oslikava pravo stanje na terenu, gde su moji igrači promašili dva zicera kod 0:0, a odmah posle toga je usledila kazna, gdje je iz naše nespretne reakcije u odbrani, primamo gol.

Kod 0:1 za goste, njihov golman panterskom intervencijom brani udarac Alempica. Posle toga primamo gol iz jedne kontre, i posle cega sve pada u vodu.

Krenuli smo na sve ili ništa, i na kraju primili i treći pogodak. Poslije utakmice sam razgovarao sa svojim igračima, gdje sam dva fudbalera iz navale tima upozorio, da ubuduće moraju da isprave greške, a to se odnosi na zalaganje na terenu.

To su mladi momci, gde naravno mogu da razumijem neke greške na terenu, ali da ne daju svoj maksimum kao ostatak ekipe, to nikako. Svi imaju moju maksimalnu podršku, gde tvrdim da imamo pravu ekipu, što ćemo pokazati u narednim utakmicama, a sledeća je već u četvrtak.

Gostima bih čestitao na pobjedi, i poželio im svako dobro ! Rekao je Ćulum.
Kadeti FK Drina Zvornik poraženi sa 3:0 na domaćem terenu od ekipe Zvijezde 09

Drinini kadeti i juniori svoj šampionat nastavljaju u četvrtak na gostavnju u Tuzli kod tima Sloge.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *