Kadeti KK Zvornik-Basket osvojili prvo mjesto na turniru U Bijeljini
Pobjednički selfi

U Bijeljini je danas odigran humanitarni turnir pod nazivom “Igrajmo za Sofiju”. Na turniru je nastupilo četiri ekipe kadetskog uzrasta iz Modriče, Brčkog, Bijeljine i Zvornika.

Domaćin i organizator turnira bila je ekipa Fenix Bijeljina koja se u polufinalu sastala protiv ekipe Lavovi Brčkog, a kadeti KK Zvornik-Basket susreo se sa ekipom Modiče. KK Zvornik-Basket savladao je tim Modriče rezultatom 96:88 i plasirao se u finale gdje ih je čekala ekipa domaćina KK Fenix-Bijeljina koja je u polufinalu pobjedila tim Lavovi Brčko.

 

U finalu je igrana dobra košarka u kojoj je više pokazala ekipa iz Zvornika koja je cijelu utakmicu vodila, a na trenutak je prednost iznosila i 18 poena. Trener zvorničkih kadeta pružio je priliku svim igračima pa je prednost ostala “pristojna” do kraja utakmice.

FB_IMG_1492451691303Tim KK Zvornik-Basket pobjednik je turnira, a rezultat finalne utakmice iznosio je 71:62 u korist kadeta iz Zvornika. Najbolji strijelac u finalnoj utakmici bio je Aleksa Milićević ubacivši 25 poena uz šut pet od sedam za tri poena. Milićević je bio najbolji strijelac i prve utakmice na turniru kada je ubacio 29 poena.

Zvornik je još jednom potvrdio opredijeljenost i ljubav prema košarci. Poslije juniora koji se nalaze u vrhu prvenstva BiH, KK Zvornik-Basket pokazao je djelom uspješnost rada sa mladim što pokazuje i ovaj turnir.

 

Kadeti KK Zvornik-Basket osvojili prvo mjesto na turniru U Bijeljini

Kadeti KK Zvornik-Basket osvojili prvo mjesto na turniru U Bijeljini

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *