Izrađujemo sve vrste nišana i spomenika bez razlike na vjersku i nacionalnu pripadnost. Kod nas možete naručiti osim spomenika i klupice, stepeništa, radne ploče, kamine i sve što se tiče kamenih radova. Cijene su pristupačne i razlikuju se od vrste kamena i obrade koju kupac želi.

Kamenorezačka radnja “Arnaut-Mermeri” nedavno je otvorena u Glumini kod Zvornika pored magistralnog puta Zvornik-Tuzla preko puta elektro-postrojenja. Majstor kamenorezačkog zanata Edin Arnaut je nakon deset godina rada kamenorezačkog posla odlučio da ove godine pokuša samostalno pokrenuti svoju radnju.

Da Arnaut nije pogriješio sa odlukom o privatnom biznisu najbolje govori obim posla zbog kojeg je najmanje u svojoj radnji u toku radnog vremena, a puno više na terenu ugrađjući izgrađene nadgrobne nišane, spomenike, klupice, stepeništa, radne ploče i kamine.

osim spomenika i klupice, stepeništa, radne ploče, kamine i sve što se tiče kamenih radova

Kupci u ovoj radnji mogu naručiti sve vrste i dezene kamena, a razlika u odnosu na druge kamenorezačke radnje je u visokom kvalitetu pružanja naše usluge, i trajnost proizvida za koje ova radnja daje garanciju koja je vječna.

Iz kamenorezačke radnje “Arnaut-Mermeri” poručuju:
Izrađujemo sve vrste nišana i spomenika bez razlike na vjersku i nacionalnu pripadnost. Kod nas možete naručiti osim spomenika i klupice, stepeništa, radne ploče, kamine i sve što se tiče kamenih radova. Cijene su pristupačne i razlikuju se od vrste kamena i obrade koju kupac želi.

Naši proizvodi dostupni su širom BiH, ali i izvan nje, stižemo u sve dijelove Evrope prema želji kupca, Jedini smo na ovim prostorima što se tiče unikatne obrade i rezbarenja kamena zahvaljujući našem iskustvu u ovom poslu, ali i najsavremnijim mašinama za obradu kamena.

osim spomenika i klupice, stepeništa, radne ploče, kamine i sve što se tiče kamenih radova
Pored magistralnog puta Zvornik-Tuzla u Glumini

Za više informacija o uslugama “Arnaut-Mermeri” pozovite brojeve: +387 65 892 800 i +387 65 849 438

osim spomenika i klupice, stepeništa, radne ploče, kamine i sve što se tiče kamenih radova

Kamenorezačka radnja “Arnaut-Mermeri” trenutno upošljava dva radnika, a kvalitet rada prepoznalo je i federalno ministarstvo za rasaljene osobe i izbjeglice koje im je dalo puno podršku kroz projekat početnog biznisa “Start up”.

Neke od proizvoda “Arnaut-Mermeri” pogledajte u foto- galeriji ispod: