Sedam najvažnijih navika mentalno jakih ljudi kojima razvijaju karijeru

U BiH je u prethodnih 16 dana propalo još 94 preduzeća.

Prema najnovijim podacima iz sudskih registara likvidacioni ili stečajni postupak otvoren je kod 46 preduzeća, dok je taj postupak završen kod 48 subjekta.

Među firmama kod kojih je pokrenut postupak stečaja ili likvidacije su „Tara produkt“ iz Laktaša, „Var-mont” iz Tuzle, „Malo sunce“ iz Mostara, „Remcom“ iz Banovića, „Iguana grafika“ iz Posušja, “DM trans” iz Sanskog Mosta te “Elektroakustik” iz Goražda.

Na spisku firmi kod kojih je okončan stečajni ili likvidacioni postupak nalaze se firme „Eco futura“ iz Zvornika, “Nurr” iz Velike Kladuše, „ M-sign“ iz Čitluka, „Art of Beauty“ iz Kalesije “Green way-zeleni put” Sanskog Mosta te „Župa komerc“ iz Laktaša.

Kako je CAPITAL ranije objavio Okružni privredni sud u Banjaluci zaključio je stečajni postupak nad preduzećem „Župa komerc“ iz Laktaša, ali je većina povjerilaca ostala nenamirena.

Zvornička “Eco futura” je firma osnovana 2018.godine, a primarna djelatnost joj je bila bavljenje infomracionim tehnologijama (IT), nažalost preduzeće je u potpunosti ugašeno ovog mjeseca.

CAPITAL: V. P.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *