Ko je zapravo Dragana Mirković? Konačno otkriveno kako se zaista ponaša popularna pevačica

Saradnica Dragane Mirković otkrila sve o pevačici

Dragana Mirković jedna je od naših najpopularnijih, ali i najvoljenijih pevačica. Kada se njeno ime pomene mnogi pomisle na to koliko je ljubazna, puna života i izuzetno skromna uprkos tome što ima veliko bogststvo u Austriji i karijeru kojom retko ko može da se pohvali, pogotovo u današnje vreme.

Ipak, postoje i oni koji sumnjaju u njenu dobrotu i da je sve samo maska da se pridobije ljubav publike i da se iza svega krije žena koja i nije toliko ljubazna i fina.

Da li ima istine u tome i kakva je Dragana zapravo, otkrila je jedna od njenih saradnica na društvenoj mreži Tik Tok.

– Mnoge javne ličnostima imala sam prilike da upoznam i da sa njima sarađujem i mogu da kažem da nije zlato sve što sija. Samo četiri osobe sa naše estradne scene, bili to glumci, pevači, voditelji, reditelji i drugi poznati, su zaista vrlo pristupačni i srdačni prema ljudima koji ih slušaju, njihovoj publici – rekla je tiktokerka, koja je veoma popularna na ovoj društvenoj mreži i dodala:

– Na prvom mestu je Dragana Mirković koju sam upoznala 2014. godine na RTS – u kada smo radile neki projekat. Žena je toliko ljubazna i divna, zaista za nju imam samo reči hvale – rekla je ona.

Pevačicini fanovi mogu da odahnu, jer je njihova mezimica zaista takva je, mada oni to već i znaju jer je prate ba svakom nastupu, ali je lepo čuti od nekoga ove reči kakve su neke javne ličnosti kada nema kamera.

Pored Dragane, kao najljubazniji navedeni su i pokojni Šaban Šaulić i Milica Pavlović, ali pohvalila je i Veru Matović koju izdvaja iz ove grupe, jer je poznaje duže vreme, dok se sa pomenutima samo srela.

IZVOR: EKSKLUZIV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *