Konobar Derim danas je oko podne, metalnom stolicom razbio glave djevojkama, koje su kao najbolje prijateljice, sjele rano ujutru, te uz jednu kafu cijelo prijepodne pričale o kozmetici koju bi da uzmu, ali gdje da pronađu pare za sve to – piše Sarajevo365.com.

iz arhive
iz arhive

Ta višesatna priča dojadila je prisutnom konobaru, koji u tom kafiću radi više od tri godine, te je uzeo metalnu stolicu i počeo da udara po djevojkama.
Vlasnik kafića na Grbavici, jedva je savladao konobara i zaustavio ga u daljem uništavanju inventara, a žestoka prepirka je trajala sve do dolaska policijske patrole.

Naime, konobar Derim, nije želio da napusti objekat, nije želio da mu se od plate oduzme novac za plaćanje štete koju je nanio – riječi su vlasnika kafića.
Kod konobara tri djevojke su izazvale nevjerovatnu ljutnju, jer su od ranih jutarnjih sati, sjele, naručile samo jednu kafu i u dahu pričale o raznoraznoj kozmetici, a posebno što su se prepirale gdje da pronađu novac za istu, gdje je mogu jeftino pronaći, te kako zajedno da odu po sve ono što naruče na Facebook-u.

I ostali gosti ostali su šokirani reakcijom konobara, i izričito uglavnom su svi uz psovku kleli dan kad su prvi put ušli u ovaj kafić.

(Sarajevo365.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *