Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica. Jedno od krivičnih djela dogodilo se u zvorničkoj čaršiji, kada je lopov “iskoristio” priliku u vidu otključanog porodičnog automobila i iz istog otuđio torbicu u kojoj je bio mobitel i lična dokumenta. Iz Policijske uprave Zvornik su potvrdili ovaj slučaj i naveli da se krađa iz automobila na području Zvornika dogodila nakon dužeg vremenskog perioda, o samoj krađi je navedeno:

-Policijskoj stanici Zvornik, 28.06.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz otključanog putničkog automobila marke „Peugeot”, koji je bio parkiran u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, otuđilo torbicu u kojoj se nalazio mobilni telefon i lična dokumenta.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“, navedeno je iz Policijske uprave Zvornik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *