Silovito nevrijeme i grad zahvatili su danas gradsko jezgro Zvronika, na svu sreću padanje leda je trajalo kratko i brzo se pretvorilo u kišu. Na kratko su ulice u Zvorniku bile pod vodom, a led koji je padao prijetio je da izazove pravu katastrofu na parkiranim automobilima i crijepovima stambenih objekata. Prava je sreća da je sve kratko trajalo iako je bilo silovito i zastrašujuće. Nekoliko videozapisa dobili smo od naših čitatelja pa pogledajte kako je to izgledalo u nastavku.

Prema riječima nadležnih iz Gradske uprave Zvornik još uvijek nema prijavljenih šteta od današnjeg neveremena, ali kako su rekli to ne znači da u ponedjeljak neće biti prijavljeno štete od današnjeg grada.

Nakon dugog vremenskog perioda Zvorničani su ponovo vidjeli led u zvorničkoj čaršiji, posljednjih deset godina protivgradna zaštita u Zvorniku radi svoj posao, pa su štete od ovavkih vremenskih neprilika svedene na minimum.

Prema riječima Zvorničana današnje nevrijeme stiglo je preko Drine sa srbijanske strane što i nije uobičajeno, pa protiv gradna odbrana nije stigla na vrijeme reagovati, ali je zasigurno svojim djelovanjem drastično ublažila posljedice padanja leda.

Kratko nevrijeme danas zahvatilo gradsko jezgro Zvornika, led iznenadio Zvorničane (FOTO+VIDEO)

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *