Lice iz Kalesije zadobilo povrede nakon sudara automobila i kombi vozila u Đilama

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 25.03.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Šekovićima i Kozluku) i dvije saobraćajne nezgode (u Zvorniku). O saobraćajnoj nezgodi u Zvorniku iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Đile, grad Zvornik, 25.03.2024. godine oko 16,10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo teretno vozilo marke „VW-Transporter” kojim je upravljalo lice S.K. iz Kalesije, sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice S.K. iz Kalesije i putničko vozilo marke „VW-Vento“, kojim je upravljalo lice G.M. iz Zvornika.

Suvozaču S.K. su konstatovane lake tjelesne povrede u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su izvršili uviđaj na licu mjesta.

Protiv vozača S.K. slijedi podnošenje zahtjeva za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *