Lice iz Osmaka u alkoholisanom stanju pretuklo Zvorničanina

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 02.06.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (u Zvorniku), jedno narušavanja javnog reda i mira (u Osmacima), dvije saobraćajne nezgode (u Zvorniku i Bratuncu) i jedno lice je lišeno slobode (u Zvorniku).

O saobraćajnoj nezgodi u Bratuncu više informacija možete pročitati na portalu Zvornicki ba od jutros. Što se tiče narušavanja javnog reda i mira u opštini Osmaci iz Policijske uprave Zvornik je saopšteno:

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik 02.06.2024. godine lišili su slobode lice inicijala S.B. iz Osmaka zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“.

Policijskoj stanici Zvornik je navedenog dana oko 20,40 časova prijavljeno da je lice J.S. iz Zvornika fizički napadnuto. Postupajući po prijavi policijski službenici PS Zvornik su došli do saznanja da je lice J.S. fizički napadnuto od strane lica S.B. Alkotestiranjem, kod lica S.B. je utvrđeno prisustvo alkohola u oranizmu u količini od 1,52 g/kg. Licu J.S., koje se javilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na ukazivanje ljekarske pomoći, konstatovane su lake tjelesne povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja događaja tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *