Lopovi pokrali ribarski pribor

Još jedan ribolovni pribor pokraden je na području Policijske uprave Zvornik, ovaj put u mjestu Paljevine opština Srebrenica. Iz policije su potvrdili ovaj slučaj i o tome naveli:

1
Lopovi pokrali ribarski pribor

Policijskoj stanici Srebrenica, 11.10.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz vikendice koja se nalazi u mjestu Paljevine, opština Srebrenica, otuđilo pribor za ribolov.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“., saopštili su iz Policijske uprave Zvornik o slulčaju krađe ribolovnog pribora.

Ovo nije prvi put da se na području Policijske uprave Zvornik krade ribolovni pribor. Kao i u ranijim slučajevima na meti su bile vikendice u neposrednoj blizini vode, a plijen je vrijedan ribolovni pribor.

Raduje činjenica da još uvijek nema slučajeva krađe ribolovačkog pribora od ribolovaca koji se trenutno udalje od mjesta pecanja.

VIŠE SA WEBA

loading...

VIŠE SA WEBA

loading...

1 komentar

Comments are closed.