Od juče društvenim mrežama kruži mali video klip u kojem se vidi dio treninga osamnaestogodišnjeg Zvorničanina Milana Vukajlovića, košarkaša koj odnedavno nastupa u Italiji.

Malo košarkaške magije i Milana Vukajlovića (VIDEO)
Vukajlović i Gajić

O Milanu smo ranije pisali i predstavili ga putem našeg portala prije nego je krenuo iz Zvornika. U Italiju je od ranije Zvorničanin Bojan Matić koji je već u punom trenažnom procesu i pripremama sa svojim klubom.

Osamnaestogodišnji Milan Vukajlović, košarkaš koji odnedavno nastupa za košarkaški klub Virtus Lumezane, ne krije zadovolsjtvo onim što je dobio odlaskom u Italiji.

Sve je ovdje odlično i uslovi su fantastični za razvijanje baš onako kako je Bojan Matić ranije opisao na vašem portalu. Svi uslovi su obezbjeđeni tako da samo mislimo na košarku. Nadam se da će sve ići po planu.
O video klipu koji se vrti društvenim mrežama, novom timu i predstojećoj sezoni Vukajlović je rekao:

To je ono što trenutno radim poslije treninga, uvježbavam ono što želim bolje raditi u toku utakmice.

Sezona uskoro starta i želim se što bolje pripremiti. A sto se tiče ekipe, veliki potencijal imamo da budemo na vrhu tabele to jeste prvi i da pređemo u Seriu B, a što se tiče treninga nemam reči, stvarno su savršeni, radimo jako i naporno i nadam se da ce nam se to isplatiti

Ja koristim svaku priliku da posle treninga ostajem i dodatno treniram da bi se što bolje spremio.

Pogledajte mali dio treninga poslije treninga Milana Vukajlovića.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *