6 Tokens of Gold je online slot, koji ima pet kolona u tri reda i 25 isplatnih linija. Isplatne linije su fiksne i njihov broj ne možete mijenjati. Da biste ostvarili bilo kakav dobitak potrebno je da spojite tri ili više podudarajućih simbola na isplatnoj liniji. 

Isprobajte 6 TOKENS OF GOLD već danas, a ako nemate nalog potreban za igru, REGISTRUJTE SE i pokupite POKLON DOBRODOŠLICE 300 besplatnih spinova!

O simbolima slota 6 Tokens of Gold

Sada ćemo vas upoznati sa simbolima slota 6 Tokens of Gold. Simboli najmanje isplatne vrijednosti su četiri voćkice: limun, trešnja, narandža i šljiva. Ovi simboli podijeljeni su u tri grupe po isplatnoj vrijednosti, pa tako limun i trešnja donose najmanje isplate, dok simbol šljive vrijedi najviše. Pet šljiva na isplatnoj liniji doneće vam tri puta više od vrijednosti vašeg uloga.

Simbol potkovice donosi znatno veće isplate i on je sljedeći simbol po isplatnoj vrijednosti, dok nakon potkovice slijedi zlatno zvono. Pet zvončića na isplatnoj liniji donosi 12 puta više od vašeg uloga. Bar simbol i Lucky 7 simbol su simboli najveće isplatne vrijednosti, kada pričamo o osnovnim simbolima-  Bar plaća 15, dok Lucky 7 donosi 20 puta više za pet identičnih simbola u dobitnoj kombinaciji.

Džoker je predstavljen dijamantom sa natpisom WIld. On mijenja sve simbole, osim scatter-a, i pomaže im u stvaranju dobitnih kombinacija. Pet džokera u dobitnoj kombinaciji takođe donosi 20 puta više od uloga.

Besplatni spinovi

Scatter simbol je predstavljen sa pet zlatnih zvjezdica i nosi logo Free Spins na sebi. Scatter se pojavljuje isključivo na kolonama jedan, tri i pet, i tri ovih simbola aktiviraće besplatne spinove, a vi ćete biti nagrađeni sa pet besplatnih spinova.

Hyper Hold Bonus

U osnovnoj igri pojavljivaće se i zlatni tokeni, koji vas mogu dovesti do jednog od tri sjajna džekpota. Vrijednosti džekpotova su sljedeće:

  • Mini džekpot donosi 30 puta više od uloga
  • Mega džekpot donosi 100 puta više od uloga
  • Maxi džekpot donosi 1.000 puta više od uloga

Kada se šest ili više tokena pojavi na kolonama, aktiviraće se Hyper Hold Bonus. Svi simboli sa kolona tada nestaju i na kolonama ostaju samo tokeni. Vi dobijate tri respina da pokušate da spustite još neki token na kolone. Tokeni nose određenu novčanu vrijednost ili vrijednost Mini i Mega džekpota. Hyper Hold Bonus igra se završava na dva načina. Prvi je kada u tri pokušaja ne spustite nijedan token na kolone, a drugi je kada sva polja na kolonama zauzmu simboli tokena, što označava osvajanje Maxi džekpota.

6 Tokens of Gold – pronađi svoju srećnu potkovicu!

Meridian Online Kazino – kuća najboljih bonusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *