MERIDIAN- SREĆA JE NA LUCKY'S 6: Osvojen TV na samo jednom tiketu

Meridianov igrač iz Sanskog Mosta osvojio je fantastičan Smart TV zahvaljujući jednom tiketu odigranom na Lucky’s 6. Ovaj vrijedni poklon otišao je u ruke S. H. koji će sportske utakmice i omiljene filmove ubuduće gledati na ekranu prečnika 140 centimetara i u 4K rezoluciji!

– Tokom promocije sam osvojio nekoliko dnevnih poklona u vidu besplatnih rundi, ali nisam se nadao da će mi jedan tiket donijeti i najnoviji TV. Presrećan sam i naravno da će se na njemu gledati utakmice – rekao je ovaj srećnik.

Kaže da je već dugo Meridianov igrač, a ovo mu je do sada najvrjedniji osvojeni poklon.

I ti se možeš upisati na listu dobitnika, treba ti samo nalog na Meridianbet aplikaciji. Zatim uključi zvuk na telefonu jer će ti redovno stizati obavještenja o sjajnim promocijama koje Meridian kreira za svoje igrače. Registruj se u svega nekoliko jednostavnih klikova, a za jak start stiže ti BONUS DOBRODOŠLICE – 100 besplatnih spinova i 15 KM sportskog bonusa.

Registruj se OVDJE

Lucky’s 6 je jedna od najpopularnijih igara na Meridian online kazinu, okušaj svoju sreću i uvjeri se zbog čega je toliko popularna. Biraj srećne brojeve, a dok se zabavljaš, možda baš tebi padne jackpot.

Meridian, mjesto najbolje zabave i najvećih dobitaka.

 (promotekst)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *