Policija Republike Srpske intervenisala je na području Klašnica, a nakon dojave da se u jednoj kući nalazi grupa migranata. Nakon što je policija pronašla kuću, jedan od migranata pucao je na policajku koja je reagovala policijski i uzvratila paljbu, piše ATV. Povrijeđenih nije bilo, dok su se migranti razbježili.

Policija je u potrazi za istima. U potrazi su uključeni SAJ, Žandarmerija i helikopterski servis.

Potjera za migrantima

Policija traga za grupom migranata koji su pobjegli u nepoznatom pravcu nakon pucnjave u Klašnicama kod Banjaluke, potvrdila je za “Nezavinse” Mirna Miljanović, načelnik Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Republike Srpske.

Migranti kod sebe imaju vatreno oružje, a kako je Miljanovićeva dodala u potragu su uključeni i SAJ, Žandarmerija i helikopterski servis.

Policija Republike Srpske intervenisala je na području Klašnica, a nakon dojave da se u jednoj kući nalazi grupa migranata. Nakon što je policija pronašla kuću, jedan od migranata pucao je na policajku koja je reagovala policijski i uzvratila paljbu.

Pronađeni migranti koji su pobjegli policiji

Policijskoj upravi Banjaluka ranije danas je prijavljeno da se u napuštenoj kuću u Klašnicama nalaze migranti.

“Prilikom dolaska policijske patrole grupa migranata je uspjela da pobjegne u nepoznatom pravcu, uperivši pištolj prema policijskoj službenici”, rekla je Miljanovićeva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *