Slavica Vivi Kostić, porijeklom iz Zvornika, kandidat je Narodne demokratske stranke na lokalnim izborima u švajcarskom gradu Belincona.

Slavica Kostić

Kostićeva srednju medicinsku školu završila je u švicarskom gradu Luganu, a sa porodicom živi u Belinconi.

 Ona je rekla Srni da se kandidovala za lokalne izbore u gradu Belinconi, koji je nakon integracije 13 opština postao lokalna zajednica sa 42.000 stanovnika.

– Nalazim se na devetom mjestu kandidatske liste Narodne demokratske stranke, dok sam prije dvijee godine bila kandidat ove partije na kantonalnim izborima za Vladu Tićina – kaže Kostićeva.

Ona je pojasnila da je izborni slogan njene partije “Belincona je veliko gradilište”, što pokazuje da je osnovna želja da građani podrže razvoj svoje lokalne zajednice, uz puno uvažavanje žena u svim projektima na putu ka njihovom daljem napredovanju.

– Nastojim da što aktivnije djelujem u javnom životu zemlje u kojoj živim, a samim time da učestvujem u kreiranju budućnosti svoje porodice – naglasila je Kostićeva, kojoj su srednje ime, Vivi, dale kolege u Švicarskoj.

Kostićeva, kao uspješna žena i majka, očekuje veliku izbornu podršku svojih zemljaka koji žive i rade u Belinconi, kao i radnih kolega.

Zvornički.ba poziva sve naše sugrađane koji žive i rade u Švicarskoj, kao i sve one koji imaju u ovoj lijepoj državi svoju familiju, da prošire ovu informaciju i pomognu Kostićevoj da zasjedne u lokalni parlament.

(Srna/Zvornički.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *