Kadeti i juniori fudbalskog kluba Drina Zvornik danas nastavljaju svoje prvenstvo u organizaciji Fudbalskog saveza BiH. U goste dolazi ekipa FK Podrinje Janja, a koja je ostala dužnik juniorskom timu pošto ih je neočekivano pojedila u Janji na posljednjem gostovanju i udaljila od vrha tabele.

Mladi fudbaleri i košarkaši trku za vrh tabele nastavljaju danas i sutra
Ritual kadeta Drine pred početak utakmice

Postoji mogućnost da se igra završnica najboljih timova u omladinskim fudbalskim ligama podijeljenim po regijama, ali se broj bodova gleda zbirno i kadeta i juniora pa su svaka utakmica i bod važni. Kadeti su i dalje u igri za prvo mjesto i danas se očekuje nastavak golgeterskog niza Damjanovića koji je već dva kola mirovao.
Kadeti utakmicu počinju od 12 časova na gradskom stadionu, a odmah iza njih igraju i juniori sa istom ekipom. Dođimo i podržimo naše momke koji u skorije vrijeme treba da vode Drinu nazad u Premijer ligu BiH.

Košarkaški juniori Zvornik-Basket kluba u četvrtak dočekuju jednog od ovogodišnjih favorita za osvajanje titule, ekipu Sparsa iz Sarajeva, koja je uz Igokeu najozbiljniji pretendent na ovogodišnju titulu. Ova utakmica odlučit će mnogo toga, kako za nastavak prvenstva tako i na kraju prvenstva, pošto u finalni turnir za prvaka ulaze četiri prvoplasirane ekipe iz regularnog dijela prvenstva.

Mladi fudbaleri i košarkaši trku za vrh tabele nastavljaju danas i sutra
Podrška zvorničkoj mladosti za sve vas koji živite u Zvorniku predstavlja izdvajanje vremena, šetnju, vožnju i sportski provod na ljepšem mjestu od zatvorene sobe. Ovo se odnosi na one koji danas i sutra nemaju poslovnih obaveza i imaju mogućnost prisustva na utakmicama.

Zvornicki.ba želi sreću za sve tri tima uz punu podršku.

Zvornicki.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *