Kako je policija u Tuzli stala u kraju mladim vozačima koji su organizovali ilegalne trke kroz centar grada u noćnim satima

Na magistralnom putu Zvornik – Bijeljina, u mjestu Srednji Šepak, grad Zvornik 07.04.2024. godine oko 20,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putničko vozilo marke „Peugeot“ kojim je upravljalo lice T.J. iz Zvornika i motocikl marke „Kawasaki“, kojim je upravljalo lice M.J. iz Zvornika. Vozač M.J. je radi ukazivanja ljekarske pomoći prevezen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik, gdje su mu tom prilikom konstatovane teške tjelesne povrede.

O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, koji je naložio preduzimanje svih mjera i radnji i dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ protiv lica T.J., saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *