Nove sadnice na Drini zasadili učenici TŠC Karakaj i mališani iz vrtićaUčenici Tehničko-školskog centra Karakaj uz podršku mališana iz vrtića Naša radost u okviru kampanje „April –mjesec čistoće“ Gradske uprave Zvornik posadili su nove sadnice na gradskoj plaži.

Prema riječima jedog od koordinatora akcije Ognjena Pavlovića kampanja je počela u aprilu, ali će se nastaviti i tokom maja.

-Ovo su samo neke od aktivnosti koje sprovodimo zajedno sa školama, omladinskim i drugim organizacijama. Gradska uprava Zvornik je inicijator i koordinator svih akcija u okviru kampanje – rekao je Pavlović.

Nove sadnice na Drini zasadili učenici TŠC Karakaj i mališani iz vrtića
Ognjen Pavlovic (u sredini) sa mladima poslije uspješne akcije

Sadnice za kampanju obezbijedila je Gradska uprava Zvornik, a većina zelenih površina biće osvježena. Cilj svih aktivnosti jeste podizanje svijesti kod građana o važnosti čuvanja okoline i unaprjeđenju životnih uslova za svakog građanina u Zvorniku.

Novo ruho za dvorište gimnazije i još jedan koš u našem gradu

U okviru kampanje „April- mjesec čistoće“ koju realizuje Gradska uprava Zvornik, u petak, 28. aprila biće organizovano dvije aktivnosti, ukoliko to dozvole vremenske prilike.
Učenici Gimnazije i srednje stručne škole „Petar Kočić“, zajedno sa menadžmentom škole a uz podršku Gradske uprave organizuje akciju ozelenjavanja i čišćenje školskog dvorišta. A druga aktivnost je u saradnji sa košarkaškim klubom Zvornik Basket. U petak, 28. aprila 2017. godine biće realizovana akcija postavljanja temelja za koš kod osnovne škole „Sveti Sava“ u Zvorniku. Obje akcije počinje u 8.00 časova.

Nove sadnice na Drini zasadili učenici TŠC Karakaj i mališani iz vrtića
Mališani pomagali srednjoškolcima

Zvornikdanas.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *