Na magistralnom putu Zvornik-Tuzla kod Mahale sudar pijanih vozača, jedno lice završilo na UKC Tuzla, dva vozača kažnjena

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 22.05.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo (Kozluk), dvije saobraćajne nezgode (Bratunac i Osmaci) i dva lica su lišena slobode (Osmaci). O saobraćajnoj nezgodi u Mahali na području opštine Osmaci iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik – Tuzla, u mjestu Mahala, 22.05.2024. godine oko 21,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede. Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode u kojoj su učestvovali putničko vozilo marke „Pasat” kojim je upravljalo lice A.H. iz Kalesije i putničko vozilo marke „Škoda” kojim je upravljalo lice G.S. iz Zvornika.

Jedno lice koje je bilo suvozač iz jednog vozila je zbog zadobijenih povreda prevezeno vozilom hitne pomoći u Službu hitne pomoći Doma zdravlja Kalesija, odakle je dalje od strane doktora upućeno na pregled na Univerzitetsko klinički centar Tuzla.

Kod oba vozača alkotestiranjem utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu, kod vozača A.H. 2,28 g/kg, a kod vozača G.S. 1,68 g/kg.

Slijedi dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *