Na obali rijeke Drine kod Kozluka pronađeno beživotno tijelo žene, sumnja se da je to žrtva iz Bajine Bašte

Podsjećamo da smo prethodnog dana prenijeli vijest o ženi koja je skočila u nabujalu rijeku Drinu kod Bajine Bašte u Srbiji, šta se dogodilo u Bajinoj Bašti prethodnog dana možete pročitati klikom OVDJE.

Nažalost, jutros nam je stiglo saopštenje iz Policijske uprave Zvornik o još jednoj smrti, odnosno o pronađenom beživotnom tijelu na obali Drine u mjestu Kozluk. Saopštenje iz policije u nastavku prenosimo u potpunosti:

Policijska stanica Kozluk, 27.11.2023. godine oko 14,40 časova, zaprimila je prijavu, da je na obali rijeke Drine u mjestu Kozluk, grad Zvornik pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe. Policijski službenici Policijske stanice Kozluk su postupili po zaprimljenoj prijavi i izašli na lice mjesta, te isto obezbjedili do dolaska uviđajne ekipe.

Na lice mjesta, sa uviđajnom ekipom, je izašao i doktor mrtvozornik Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Zvornik koji je potvrdio smrt nakon izvršenog pregleda tijela, ali se nije mogao izjasniti o uzroku smrti.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio vršenje obdukcije, kao i sve druge zakonom propisane mjere i radnje koje će se preduzimati po njegovim instrukcijama i nadzorom, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema riječima očevidaca iz Kozluka, a koji su uz uslov anonimnosti govorili za portal Zvorncki.ba radi se o tijelu ženske osobe koja nije afro-azijskog porijekla i najvjerovatnije ne pripada grupaciji ilegalnih migranata koji svakodnevno prelaze i pokušavaju preći rijeku Drinu.

U jutarnjim časovima prethodnog dana srbijanski mediji prenijeli su vijest o najvjerovatnijem suicidu koji se dogodio u Bajinoj Bašti kada je osoba ženskog pola skočila u nabujalu Drinu.

Mala je vjerovatnoća da je beživotno tijelo prethodnog dana pronađeno kod Kozluka, beživotno tijelo istog lica koje je skočilo u Drinu kod Bajine Bašte, ali se ne može ni isključiti u potpunosti ta mogućnost.

(Zvornicki.ba)

 

1 thought on “Na obali rijeke Drine kod Kozluka pronađeno beživotno tijelo žene, sumnja se da je to žrtva iz Bajine Bašte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *