Za tri dana akcije u Zvorniku policajci napisali 240 kazni zbog pogrešnog parkiranja. Ovo zaista pomalo nevjrovatno zvuči za svakog onog ko je u Zvorniku pokušao da se parkira u strogom centru grada  u periodu jutarnjih ili popodnevnih časova bilo kojeg radnog dana .

Na području grada Zvornik sankcionisano 240 učesnika saobraćaja zbog pogrešnog parkiranja
Iako je parking jedan od najvećih problema u centru grada Zvornik, naša policijska uprava se odlučila na ovu aktivnost i ostvarila “značajan” rezultat.

U nastavku prenosimo pristiglo saopštenje iz Policijske uprave Zvornik:

Na osnovu analize stanja u oblasti bezbjednosti saobraćaja na području grada Zvornik, kojom prilikom je akcenat stavljen na nepropisno parkirana vozila u dijelovima grada koji su od vitalnog značaja za funkcionisanje i odvijanje normalnih životnih aktivnosti, kao i na trotoarima, gdje usled parkiranih vozila pješacima otežano kretanje, Policijska uprava Zvornik je u periodu od 13.06.-16.06.2017. godine, na području grada Zvornik, realizovala pojačane aktivnosti koje su se odnosile na kontrolu nepropisno parkiranih vozila, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Na području grada Zvornik sankcionisano 240 učesnika saobraćaja zbog pogrešnog parkiranja

Tokom navedene akcije, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik i Policijske stanice Zvornik sankcionisali su 240 učesnika u saobraćaju zbog pogrešnog parkiranja, od čega su izdata 144 prekršajna naloga i 96 obaviještenja o počinjenom prekršaju.
Sa pomenutim akcijama Policijska uprava Zvornik nastaviće i u narednom periodu. Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH kako bi vlastitu sigurnost i sigurnost drugih građana podigli na što veći nivo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *