Srđan Janković i Dejan Dragijević ubili su malu Danku Ilić (2), a posljednje otkriće iz istrage zaprepastilo je javnost.

Dvojica radnika Vodovoda iz Bora priznali su ubistvo male Danke Ilić, a detalji iz istrage ne prestaju da šokiraju sve u Srbiji.

Načelnik Uprave kriminalističke policije Ninoslav Cmolić je, gostujući u Info jutru na Informer televiziji, iznio šokantno otkriće.

Naime, nakon što su automobilom udarili Danku, oni su mislili da je mrtva i ubacili su je u gepek, ali je djevojčica bila živa i u jednom momentu se probudila!

– Po njihovim navodima stali su da uriniraju blizu kuće. Kasnije, kad su nastavili, udarili su Danku i onda je stavili u gepek. Na GPS je zabilježeno čudno kretanje njihovog vozila. Priče im se ne poklapaju o davljenju djeteta, jer se dijete probudilo u toku vožnje i suvozač je udavio Danku, a oni ne mogu da se dogovore ko je izvršio davljenje, a kasnije su je bacili na deponiju – rekao je načelnik UKP i dodao:

– Prikupljaju se dokazi danonoćno. Jedan od ubica ima blokadu i ne može da se sjeti gdje je ostavio tijelo. Činjenica je da se njihove priče poklapaju o detaljima udaraca, ali nisu bili usaglašeni o samom ubistvu djeteta. Danka je bila u nesvjesti kada su je udarili autom, a oni su mislili da je mrtva pa ih je iznenadilo što se probudila, a jedan od njih je i udavio i na kraju su se otarasili tijela na deponiji – ispričao je Cmolić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *