Vjerujemo da u Bosni i Hercegovini, ali i širom Balkana, nema osobe koja nije pogledala makar djelić humoristične TV serije “Lud, zbunjen, normalan”, gdje Izet, Faruk i Damir (Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović) svojim vragolastim šalama i neprkosnovenom glumom nasmijavaju gledatelje, možemo slobodno reči od 7 a gornja granica u godinama ne postoji.
Isti ti glumci, u našem okruženju, tačnije u Sapni, na gradskom stadionu će 10. augusta ove godine, izvesti komičnu predstavu pod nazivom “Sjajni momci”, koja će zasigurno do suza da nasmije sve one koji budu prisustovali istoj.

Sjajni momci - predstava

Pored ove komične predstave, ovih vrhunskih glumaca, organizator potrudio se da sve to začini i velikim koncertom mlade “Grand zvezde” Armina Dedića, koji je kako mnogi ističu trebao da bude ovogodišnji pobjednik ovog velikog regionalnog natjecanja mladih muzičkih talenata.

Armin Dedic
Ponavljamo: četvrtak 10. august na gradskom stadionu Sapna, komična priredba “Sjajni momci” i muzički koncert Armina Dedića. Cijena karte 10 KM. Karte možete kupiti u caffe bar Hercegovina kod gazde Čoketa ili preko stranice SapnaOnline.

(Zvornički.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *