Tepih servis koji u Zvorniku iz mjeseca u mjesec svoje usluge u pranju tepiha podiže na viši nivo iz mjeseca u mjesec pripremio je proljetno iznenađenje. Do kraja mjeseca marta svi koji odluče pranje tepiha povjeriti Dr.Carpetu dobijaju proljetni popust.

Dr. Carpet poziva:

Poštovani klienti tepih servis Dr. Carpet je za vas spremio predsezonski proljetni popust od 30% koji traje do kraja mjeseca.

Kao i do sada dolazimo po vaše tepihe na kućnu adresu u vama odgovarajućem terminu i vraćamo ih nakon pranja bez naplaćivanja troškova prevoza.

Najbolji zvornički tepih servis Dr. Carpet nudi predsozonski popust od 30%

Tepih servis “Dr. Carpet” u Zvorniku pruža izvanredne usluge čišćenja tepiha. Evo zašto je redovno pranje tepiha od suštinskog značaja:

  1. Skrivena Prljavština i Bakterije: Ono što vidimo na površini tepiha je samo mali dijelić priče. Otprilike 85% prljavštine i ostataka zapravo se krije duboko unutar vlakana tepiha. Ova nevidljiva prljavština može postati leglo štetnih grinja i bakterija, što može dovesti do pojave ili pogoršanja određenih zdravstvenih problema. Redovno pranje tepiha osigurava higijenski čist prostor i smanjuje rizik od alergija i respiratornih problema.
  2. Dugotrajnost Tepiha: Tepisi svakodnevno trpe veliki pritisak zbog konstantnog prolaska ljudi po njima. Vremenom, prašina, prljavština i nečistoće duboko se uvlače u vlakna tepiha, što dovodi do beživotnog i dosadnog izgleda. Redovno usisavanje je važno, ali profesionalno čišćenje prodire dublje u tepih, otklanjajući prljavštinu i naslage koje se zadržavaju uprkos redovnom usisavanju. Specijalni proizvodi koje koristi profesionalna kompanija za čišćenje dezinfikuju tepih i osvježavaju vlakna, vraćajući mu izgled poput novog.
  3. Uklanjanje Mrlja i Nečistoća: Kada se odlučite koristiti proizvode za čišćenje tepiha kod kuće, često se dešava da određeni proizvodi izmijene boju tepiha i trajno ih oštete. Profesionalci dobro poznaju različite vrste vlakana tepiha i odabiraju odgovarajući predtretman prilikom čišćenja. Ovi različiti tretmani su posebno korisni u uklanjanju teških mrlja, kao što su prolivena kafa, vino, blatnjave šape i druge fleke.
  4. Zdraviji Vazduh: Bakterije i alergeni koji se zadržavaju u tepihu mogu značajno uticati na kvalitet vazduha u vašem domu. Profesionalni tretmani čišćenja tepiha efikasno uklanjaju alergene i dezinfikuju tepih, čime obezbeđuju zdraviji i čistiji vazduh u zatvorenom prostoru. Ovo je posebno važno tokom jeseni i zime kada se više vremena provodi unutar prostorija.

Najbolji zvornički tepih servis Dr. Carpet nudi predsozonski popust od 30%

Redovno pranje tepiha nije samo estetsko pitanje, već i pitanje zdravlja. Investirajte u profesionalno čišćenje tepiha kako biste očuvali njihov izgled, produžili njihovu trajnost i stvorili zdraviju okolinu u svom domu.

Najbolji zvornički tepih servis Dr. Carpet nudi predsozonski popust od 30%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *