Nakon fizičkog obračuna jedno lice uhapšeno, povrijeđeno lice završilo u zvorničkoj bolnici

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 06.06.2024. godine.

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela (u Bratuncu i Zvorniku), jedno narušavanja javnog reda i mira (u Srebrenici) i tri lica su lišena slobode (jedno u Bratuncu i dva u Zvorniku). O hapšenjima u Bratuncu i Zvorniku iz Policijske uprave Zvornik su saopštili:

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac 06.06.2024. godine, lišili su slobode lice inicijala M.J. iz Bratunca zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Tjelesna povreda“. Policijskoj stanici Bratunac je navedenog dana oko 17,30 časova prijavljeno da je lice P.V. iz Bratunca fizički napadnuto od strane lica M.J. Postupajući po prijavi policijski službenici su potvrdili navode iste. Licu P.V. je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Dom zdravlja Srebrenica odakle je upućeno u JZU Bolnica Zvornik gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se nakon dokumentovanja događaja tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik su 06.06.2024. godine oko 00,50 časova, lišili slobode lice S.O. iz Zvornika, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod dejstvom alkohola u organizmu u količini od 1,75 g/kg, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik ovog jutra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *