U BiH danas pretežno sunčano, evo šta nas očekuje za 1. maj

Lice inicijala F.DŽ. lišeno je danas slobode zbog sumnje da je izvršilo krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kako su naveli, lice je lišeno slobode po prijavi PS Kozluk. Pripadnici Policijske uprave Zvornik tragaju za drugim licem za koga se sumnja da je učestvovalo u istom krivičnom djelu.

– U kasnim večernjim satima oko 01 sat i 30minuta dana 8.6. je prijavljeno da je ispred ugostiteljskog objekta na području Grada Zvornika fizički napadnuto lice D.P. koje se nakon toga javilo na ukazivanje ljekarske pomoći u Doma zdravlja u Zvorniku, odakle je upućeno u JZU „Bolnica Zvornik“. Tu su mu konstatovane teške tjelesne povrede te je lice D.P. prevezeno u UKC u Banjaluku. Uviđaj su na licu mjesta izvršili pripadnici PS Kozluk, a o događaju je obaviješten dežurni tužilac – zvanično je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od strane u ovom slučaju Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini ovaj slučaj je okarakterisan kao KD ”Teška tjelesna povreda”. Povrijeđeno lice je nakon prijema i obrade u JZU ”Bolnica” Zvornika upućeno za Banjaluku na UKC-u. Prema riječima povrijeđenog lica iz ovog slučaja on je zadobio frakturu lobanje i nalazio se u komi nekoliko sati.

Uhapšeni F.Dž. odbacio je tvrdnje da je nanijeo tjelesne povrede u ovom slučaju.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *