Plaćamo danak proljećnih temperatura usred zime

Pripadnici PS Zvornik i Službe profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice pronašli su beživotno tijelo u stanu stambene zgrade u Zvorniku, saopšteno je iz PU Zvornik.

Kako je navedeno, Policijskoj stanici Zvornik 22.12.2023. godine, oko 18,40 časova prijavljeno da se u hodniku stambene zgrade u Zvorniku osjeća neprijatan miris.

– Postupajući po prijavi policijski službenici su sa pripadnicima Službe profesionalne vatrogasno-spasilačke jedinice Zvornik utvrdili da se u jednom stanu stambene zgrade nalazi beživotno tijelo lica inicijala J.R. Na lice mjesta je izašao i doktor mrtvozornik Javne zdravstvene ustanove Dom zdravlja Zvornik koji je konstatovao prirodnu smrt. Policijski službenici PU Zvornik su izvršili uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio dostavljanje izvještaja o preduzetim mjerama i radnjama – navodi se u saopštenju.

Prema posljednjim informacijama pronađeno beživotno tijelo je ženske osobe čiji su inicijali J.R., a sve ovo se dogodilo vjerovatno nekoliko dana, a možda i sedmicu od smrt nesretne žene. Stanovnici iz iste zgrade gdje je promađeno tijelo policiji su prijavlili da se u hodniku zgrade osjeća neprijatan miris, prenijeli su mediji.

Informaciju da se radi o smrti ženske osobe za portal Zvornicki.ba potvrdila je i Jelena Ivanović, portparol Policijske uprave Zvornik.

(InfoBirac.net/Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *