Nakon opsadnog stanja u Tuzli uhapšen bjegunac od policije koji prilikom bjekstva pucao i oštetio najmanje dva automobila (VIDEO)

U Tuzli se večeras odvijala policijska potraga za muškarcem, koji je iz još neutvrđenih razloga ispalio nekoliko hitaca iz vozila u pokretu.
Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Klix.ba, u tuzlanskom naselju Miladije večeras je došlo do pucnjave iz vozila u pokretu.

Prema riječima našeg izvora, vinovnik pucnjave je osoba od ranije poznata policijskim službenicima. Nakon potrage za odbjeglim Elvisom Selimovićem, muškarac koji je večeras prouzrokovao pravi haos u Tuzli, je uhapšen, saznaje “Avaz”..

Nezvanično, prilikom bijega od policijskih službenika, muškarac je oštetio dva automobila. Riječ je o sivom Fordu, kojeg je ostavio kod jedne benzinske pumpe i pobjegao.

Specijalna policija je s dugim cijevima izašla na ulice Tuzle i uhapsila Selimovića koji je od ranije poznat policiji.

Podsjetimo, Selimović je pucao iz pištolja, potom je slupao dva vozila i pobjegao s lica mjesta. Od tada je trajala potraga za njim, a policijske sirene odzvanjale su Tuzlom. Policija je pretresala vozila po gradu koji je blokiran.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *