Policijski službenici Policijske stanice Milići, lišili su slobode lice Ž.Đ. iz Milića, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Neovlašćena proizvodnja i promet opojnih droga“.

Nakon redovne saobraćajane kontrole pronašli mu marihuanu i uhapsili (FOTO)
Zaplijenjena opojna droga u Milićima

Naime, policijski službenici PS Milići su prilikom obavljanja poslova i zadataka iz svoje nadležnosti, 30.04.2020. godine, u Ulici 9. januara, opština Milići, zaustavili putnički automobil marke „VW Golf”, kojim je upravljao M.L. iz Milića, kod koga su tom prilikom pronađena dva pakovanja u kojima se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

Preduzimajući dalje aktivnosti u cilju dokumentovanja događaja, policijski službenici su utvrdili da se u vezu sa pronađenom biljnom materijom može dovesti lice Ž.Đ. iz Milića. Operativnim radom na terenu, policijski službenici su ubrzo pronašli lice Ž.Đ. koje je tom prilikom kod sebe posjedovalo 10 pakovanja u kojima se nalazila biljna materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

O svim okolnostima upoznat je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. Protiv navedenih lica će biti preduzete zakonske mjere i radnje u cilju kompletiranja i dokumentovanja predmeta, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

(Zvornicki.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *