Nakon saobraćajne nezgode u Roćeviću i pružanja pomoći povrijeđenim licima, podnijeta krivična prijava protiv jednog od vozača (FOTO)

Nakon jučerašnje saobraćajne nezgode u mjestu Roćević i završenog uviđaja ove nesreće u kojoj su povrede zadobile tri osobe iz Policijske uprave Zvornik stigle su i zvanične informacije:

U saobraćajnoj nezgod koja se dogodila juče, 31. maja, oko 15,10 časova, na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Roćević, povrijeđena su tri lica, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

U nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila, odnosno vozilo marke „golf“, kojim je upravljalo lice V.R. iz Zvornika sa kojim je na mjestu suvozača bilo lice T.O. iz Zvornika. Drugo vozilo u nezgodi je takođe bilo marke „golf“ kojim je upravljalo lice M.V. iz Bijeljine. Ova tri lica su prevezena u zvorničku bolnicu radi ukazivanja ljekarske pomoći. Licima V.R. i T.O. su konstatovane teške, a licu M.V. lake tjelesne povrede – navela je Jelena Ivanović, portparol Policijske uprave Zvornik

Nakon saobraćajne nezgode u Roćeviću i pružanja pomoći povrijeđenim licima, podnijeta krivična prijava protiv jednog od vozača (FOTO)

Policijski službenici za bezbjednost saobraćaja iz Zvornika su izvršili uviđaj saobraćajne nezgode, o kojoj su obavijestili nadležnog tužioca, koji je naložio da se nakon dokumentovanja saobraćajne nezgode protiv lica V.R. Tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu Ugrožavanje javnog saobraćaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *