Nakon slijetanja sa magistralnog puta Zvornik- Sarajevo, završio u zvorničkoj bolnici (FOTO)

U saobraćajci o kojoj smo juče pisali i povrijeđenom licu prilikom slijetanja automobilom u korito rijeke dobili smo danas i nešto opširnije informacije.

1
Jedna osoba povrijeđena prilikom slijetanja automobila u korito rijeke u Milićima (FOTO)

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i tri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa posljedicama po lica. O jednoj od saobraćajci u prethodnom danu pisali smo na portalu Zvornicki.ba. Iz Policijske uprave Zvornik potvrdili su naše informacije i saopštili:

Na magistralnom putu Zvornik – Vlasenica, u mjestu Milići, 26.11.2020. godine oko 12,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Mitsubishi” kojim je upravljao R.P. iz Milića, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede.

Nakon ukazane ljekarske pomoći u Domu zdravlja Milići i Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik, povrijeđeni je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banja Luci. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Milići.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

1 komentar

Comments are closed.