Napokon anketa koja obuhvata potrebe radne snage u prviredi Zvornika namjenjena učenicima srednjih škola
Još jedna inovacija iz TŠC Karakaj

JU Tehnički školski centar Zvornik pokrenuo je internet anketu za učenike završnih razreda osnovnih škola u okviru procesa formiranja upisne politike za školsku 2017/2018 godinu, rekao je direktor škole Goran Grujić. Anketu mogu popuniti svi učenici završnih razreda osnovnih škola na linku: : http://jutsczv.org/index.php/aktuelnosti/vesti/item/250-anketa-profesionalna-orijentacija

Gruijić ističe da je anketa proslijeđena i osnovnim školama Grada Zvornik u štampanom obliku.

Anketa se završava u utorak 21.02.2017. u 12.00 nakon čega više neće biti dostupna za popunjavanje. U svrhu ispitivanja potreba privrede na području Grada Zvornik JU TŠC je poslao upitnike za privredne subjekte na mejl adrese većine privrednih subjekata koji zapošljavaju radnike sa KV i SSS iz struka: Elektrotehnika, Mašinstvo i obrada metala, Saobraćaj i Hemija , nemetali i grafičarstvo.

Kao izvor imejl adresa korištena je baza Odjeljenja za privredu, poljoprivredu i društvene djelatnosti Grada Zvornik. Uporedo sa sprovođenjem ankete tražićemo podatke o broju lica evidentiranih na Birou za zapošljavanje. Sve aktivnosti se sprovode u cilju formiranja što bolje Uupisne politike JU TŠC Zvornik za školsku 2017/2018. godinu.

(Osvit)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *